Smådjur

Vi har veterinärkliniker för smådjur i Halmstad och Slöinge. Hallands Djursjukhus tar emot och erbjuder vård till både stora och små djur.

Öppet alla vardagar 7:30-16:30. Lunchstängt 12:00-13:00. Övriga tider hänvisar vi till Djursjukhuset i Slöinge.

Hästkliniken i Halmstad

Välkommen till Travbanekliniken i Halmstad.
Vi tar emot hästar av alla raser och har öppet alla vardagar måndag till fredag mellan klockan 9:00 och 17:00.
Övriga tider hänvisar vi till Djursjukhuset i Slöinge.

Travbanekliniken i Halmstad

Hallands djursjukhus har under många år bedrivit verksamhet vid travbanan i Halmstad. Tidigare bedrevs verksamheten i hyrda lokaler på stallbacksområdet. Under 2000 byggde Hallands Djursjukhus en egen hästklinik i anslutning till travbanan. Kliniken invigdes i november år 2000.

December 2004 öppnade vi en smådjursklinik i samma byggnad. I nya fina lokaler kan vi erbjuda poliklinikmottagning med veterinärer från Hallands djursjukhus. Här finns även en operationssal, där vi utför enklare operationer, munsaneringar och tandbehandlingar.

På travbanekliniken finns även en butik med foder och diverse hund och katt tillbehör.

Under 2016 byggde vi ut Travbanekliniken ytterligare! Vi har nu bland annat en ny löpargång och undersökningsrum på hästavdelningen, fler poliklinikrum, större butik och ett nytt dagstall på smådjursavdelningen.

Vi är glada över att kunna kombinera den mindre klinikens personliga bemötande med den breda kompetensen från djursjukhuset.

Varmt välkomna!

Nyheter från Travbanekliniken i Halmstad

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter