Hallands Djursjukhus ägs, utvecklas och drivs av veterinärer. Vi strävar hela tiden mot att utveckla vårt företag så att djuren får den bästa vården och djurägarna den bästa servicen. En viktig del i att ge en bra vård är att medarbetarna har en bra arbetsmiljö och därför söker vi hela tiden nya lösningar till effektiva arbetssätt där stress minimeras. Beslutsvägarna i vår organisation är korta där målet är att varje medarbetare ska kunna påverka sin arbetssituation och utveckling. Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i vårt glada team!

Smådjursavdelningen söker personal sommaren 2018

Nu söker vi sommarvikarier till smådjursavdelningen i Slöinge. Det vi söker är legitimerade djursjukskötare, veterinär studenter och DDS studenter. Har du några frågor angående tjänsterna eller är du intresserad av att ansöka en plats hos oss är du välkommen att skicka in din ansökan till personalchef outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Smådjursavdelningen söker legitimerad djursjukskötare

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tjänstgöringsgraden är heltid eller deltid efter överenskommelse. Huvudsakligen kommer tjänsten att utgå ifrån djursjukhuset i Slöinge men arbete på andra kliniker kan förekomma.

Dag -, kväll-, natt och helgtjänstgöring ingår.
Arbetet fördelas på poliklinik, stationärvård, operation och reception.

Mer information om tjänsten och ansökningar hänvisas till outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Hästavdelningen söker veterinärvikarie inför sommaren 2018

Vikariatet gäller juni, juli och augusti men möjlighet till eventuell förlängning finns. Arbetet kommer ske på djursjukhuset i Slöinge.

Kollektivavtal finns mellan SVF och SLA.

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till Hallands Djursjukhus hästavdelning att. Marjaana Alaviuhkola, Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller till marjaana.alaviuhkola@hallandsdjursjukhus.se

Hästavdelningen söker personal sommaren 2018

Hästavdelningen i Slöinge söker nu leg. djursjukskötare, veterinärstudenter, djursjukskötarstudenter och djurvårdare med utökad kompetens inför sommaren 2018. Välkommen med din ansökan  till sara.hultberg@hallandsdjursjukhus.se eller tanja.sundelin@hallandsdjursjukhus.se eller på telefonnummer 0346-487 35.

 

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter