Hallands Djursjukhus ägs, utvecklas och drivs av veterinärer. Vi strävar hela tiden mot att utveckla vårt företag så att djuren får den bästa vården och djurägarna den bästa servicen. En viktig del i att ge en bra vård är att medarbetarna har en bra arbetsmiljö och därför söker vi hela tiden nya lösningar till effektiva arbetssätt där stress minimeras. Beslutsvägarna i vår organisation är korta där målet är att varje medarbetare ska kunna påverka sin arbetssituation och utveckling. Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i vårt glada team!

Smådjursavdelningen söker legitimerad djursjukskötare

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tjänstgöringsgraden är heltid eller deltid efter överenskommelse. Huvudsakligen kommer tjänsten att utgå ifrån djursjukhuset i Slöinge men arbete på andra kliniker kan förekomma.

Dag -, kväll-, natt och helgtjänstgöring ingår.
Arbetet fördelas på poliklinik, stationärvård, operation och reception.

Mer information om tjänsten och ansökningar hänvisas till outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Klinikveterinär sökes till Axevalla Hästklinik

Axevalla Hästklinik ingår i koncernen Hallands Djursjukhus och är en modern och fullt utrustad hästklinik som förfogar över kirurgisk utrustning i absolut toppklass för alla slags hästar.

En omfattande renovering av kliniken har tidigare utförts och under hösten 2018 utökas lokalerna ytterliggare. Verksamheten på kliniken växer ständigt och nu söker vi Dig som har viljan att utvecklas och har stort intresse för allmän polklinik och akutvård för såväl rid-som travhästar. Du kommer ha möjligheten att arbeta tillsammans med Nicolai Jansson som är en mycket välutbildad kirurgspecialist med högsta kompetensen inom hästortopedi och-kirurgi.

Tjänsten vi söker är en tillsvidareanställning med tillträde 2018-09-01. Tjänstgöring på Hästkliniken i Vaggeryd kan förekomma.

För frågor om tjänsten vänd Er till klinikchef Nicolai Jansson Leg. veterinär, PhD, Dipl. ECVS, specialist i hästens sjukdomar via nicolai.jansson@axevallahastklinik.se

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till Hallands Djursjukhus hästavdelning att. Marjaana Alaviuhkola, Björkgatan 19, 311 68 Slöinge
eller till marjaana.alaviuhkola@hallandsdjursjukhus.se

 

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter