Den 10/10 utökar Hallands Djursjukhus sin verksamhet med en smådjursklinik i Kungsbacka, i Varla på Kabelgatan 2 i Kungsbacka. ”-Den nya kliniken i Kungsbacka kan jämföras med en vårdcentral för djur. Hit kan man söka för högkvalitativ veterinärvård eller för undersökningar och rådgivning”, säger Marjaana Alaviuhkola, VD för Hallands Djursjukhus AB.

Smådjurskliniken i Kungsbacka kommer att utföra veterinärtjänster inom kirurgi, medicin, tandvård samt förebyggande åtgärder och foderförsäljning . Specialister från Hallands Djursjukhus kommer vissa dagar tjänstgöra i Kungsbacka, bl a kommer vi att erbjuda ögonlysning. Svårare kirurgiska fall samt medicinska fall som kräver omfattande vårdinsatser remitteras till Hallands Djursjukhus i Slöinge.

”-Styrkan ligger i att vi kan erbjuda djurägaren den lilla klinikens personliga bemötande med det stora djursjukhusets veterinärmedicinska kompetens i ryggen. Vid behov av akutvård eller kirurgi remitterar vi direkt till vårt djursjukhus i Slöinge”, berättar Marjaana Alaviuhkola.

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter