Smådjur

Välkommen till smådjursavdelningen på djursjukhuset i Slöinge!

Vi har öppet alla dagar på året!

Vardagar 7:30-16:30

Kvällsmottagning vardagar 16,30-19,30

Akutmottagning alla kvällar fram till 21:00 och helger 9:00-21:00

Häst

Välkommen till djursjukhuset i Slöinge eller till någon av våra filialklinker.

Djursjukhuset är öppet alla dagar om året!

Vardagar 8:00-16:30

Akutmottagning alla kvällar fram till 21:00 och helger 9:00-21:00

Hallands Djursjukhus, Slöinge

Hallands Djursjukhus öppnades 1985 och är det enda i sitt slag i Halland. Koncernen ägs av veterinär Marjaana Alaviuhkola och drivs tillsammans med hennes veterinärkollegor.

Vi kan ta emot och erbjuda vård till både små och stora djur.

Tillsammans med våra filialer är det vår målsättning att kunna erbjuda djursjukvård på alla nivåer; allt från förebyggande vård till avancerade kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi har många veterinärer med specialistkompetens och flera som som är på god väg att ta sin specialistexamen. Våra legitimerade djursjukskötare och duktiga djurvårdare är garant för god vård. På vårt laboratorium arbetar legitimerade Biomedicinska analytiker (BMA) alla vardagar. De utför laboratoriediagnostik på ett säkert och tillförlitligt sätt. Vi har även möjlighet att analysera prover under jourtid. I vår butik säljer vi veterinärfoder till hundar och katter, samt andra artiklar som kan hjälpa våra djur.

Vi har öppet alla dagar hela året och om Ditt djur behöver stanna för mer vård, så har vi stationärvårdsavdelning för både smådjur och hästar.

Nyheter från Slöinge djursjukhus

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter