• Ta med hästens pass
  • Om din häst ska hältutredas behövs en person som kan springa och hantera hästen.
  • Ska hästen röntgas behövs en person som kan vara med på röntgen, vid besiktningsröntgen gärna två personer som kan vara med, (över 18 år och inte gravid).
  • Har din häst feber eller är snorig medela vår personal i receptionen innan ni lastar av.

Är ditt djur försäkrat?

Då kan vi hjälpa dig med att direktreglera kostnaderna med ditt försäkringsbolag, förutsatt att det överstiger din självrisk. En direktreglering innebär att du betalar din självrisk och eventuellt en rörlig del på 10-25%, till oss på djursjukhuset. Resterande belopp faktureras till ditt försäkringsbolag. För detta tar vi en liten avgift.

För att kunna hjälpa dig med detta är det viktigt att du meddelar vilket försäkringsbolag samt försäkringsnummer du har i samband med registreringen i receptionen. I samband med en direktreglering förekommer det en viss väntetid.

Observera att det inte alltid går att direktreglera dina kostnader då varje sjukdomshistoria är unik. Detta kan ske om till exempel ditt djur har en reservation i försäkringen eller om försäkringen är relativt ny. Det finns även ett maxbelopp på försäkringen. Det är du som försäkringstagare som ska veta vilkoren för din försäkring.

betalning sker kontant eller med kort när besöket är klart.

Vi lämnar inte ut faktura, men kan hjälpa dig med finansieringen via Agriakortet.

Är du osäker på dina villkor ta alltid kontakt med försäkringsbolaget innan ditt besök

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter