Vi är måna om att ge en god omvårdnad för våra patienter.

De djur som behöver stanna kvar hos oss för vidare utredning eller omvårdnad skrivs in på vår stationärvårdsavdelning. Avdelningen är uppdelad i separata hund- och kattstall, för att skapa lugn och ro för patienterna. De olika stallarna har också egna undersökningsrum för att minska stressen hos djuren. Vi är måna om att ge en god omvårdnad för våra patienter, så därför finns vi hos dem dygnet runt.

Alla patienter får en mjuk fäll att vila på. Katterna har en egen kattlåda i buren. Hundarna koppelrastas flera gånger per dag, då frisk luft och miljöombyte hjälper till i läkningsprocessen. Vi är mycket måna om att våra patienter ska äta. Varje patient får en individanpassad kost och för den som är mer kräsen eller patienter med sämre aptit kan vi erbjuda en lyxkost som t.ex. köttbullar, leverpastej, blodpudding, räkor och fisk.

Vi håller daglig kontakt med dig som djurägare. Varje förmiddag ringer vi upp och rapporterar om djurets hälsotillstånd, diskuterar eventuellt vidare utredningar, behandlingar och provtagningar. Därutöver sker löpande kontakt efter överenskommelse.

Hemlämning av inneliggande patienter gör efter överenskommelse med veterinären, det går även bra på kvällar och helger. Försäkrade djur kan regleras med försäkringsbolaget innan hemgång.

Skriv det du vill söka efter och tryck på Enter