Tipspromenadvinnare från öppet hus

Vi vill än en gång tacka alla er som besökte oss vid öppet hus i lördags! Det var fantastiskt roligt att så många tittade förbi oss och gjorde att denna dag blev så lyckad. Några av er som besökte kliniken deltog i vår tipspromenad, och även om ni alla var duktiga så har vi rättat fram två vinnare. Vi vill Gratulera Lars Geertsen som var en av dem som hade flest rätt, nämligen 7/9 rätt , men Lars var den som var närmast i antal vid utslagsfrågan. Vi vill också gratulera Karin Tellgren som svarade allra närmast på utslagsfrågan, hon svarade att fasaden är uppbyggd med 15 300st tegelstenar och rätt svar är 16 320. Vi välkomnar både Lars och Karin till kliniken i Varberg för att hämta varsitt pris!

Om ni är nyfikna på de rätta svaren på tipspromenaden, så hittar ni dem här.