Vi kan med glädje presentera vårt senaste tillskott på Kungsbacka Hästklinik: veterinär Cecilia Grahn. Cissi har de senaste fem åren arbetat som sporthästveterinär på Hästklinik Florian L och innan dess kom hon ifrån Distriktsveterinärerna i hästtäta Vårgårda sedan 2012. Veterinärexamen från SLU i Uppsala och gediget utbildad inom odontologi (hästtandvård) via SLUs alla tre utbildningssteg samt ortopedi och bilddiagnostik (hältutredningar). Hon har genomgått flertalet utbildningar i ultraljud för Jean-Mari Denoix bl.a. genom ISELP-moduler men också många andra kurser och konferenser i sporthästmedicin. Sedan 2019 är hon också inskriven i FES: en två-årig internationellt erkänd vidareutbildning inom kiropraktik på häst. Cissi arbetar med helhetsbilden för ett ekipage och gillar att arbeta i team med hovslagare, tränare och fysioterapeuter; allt för att hitta den bästa och mest hållbara lösningen för ett ekipage. Varmt välkommen till teamet hos oss på Kungsbacka Hästklinik Cissi!