Slöinge smådjur Jenni 1418
Ljungby kliniken 406
Slöinge smådjur Lars Gustafsson 739
Åsa Hästklinik Titti 42

Hallands Djursjukhus ägs, utvecklas och drivs av veterinärer. Vi strävar hela tiden mot att utveckla vårt företag så att djuren får den bästa vården och djurägarna den bästa servicen.
En viktig del i att ge en bra vård är att medarbetarna har en bra arbetsmiljö och därför söker vi hela tiden nya lösningar till effektiva arbetssätt där stress minimeras. Beslutsvägarna i vår organisation är korta där målet är att varje medar
betare ska kunna påverka sin arbetssituation och utveckling. Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i vårt glada team!

Om Du är intresserad att jobba hos oss, nu eller i framtiden, tveka inte att ta kontakt med oss för en spontanansökan för att visa Ditt intresse. Gäller det smådjur kan Du kontakta personalansvarig via adressen outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se och för stordjur tanja.sundelin@hallandsdjursjukhus.se eller alternativt ringa oss på nummer 0346-488 83 så hjälper vi Er vidare.

Biomedicinsk analytiker söks till laboratoriet i Slöinge

Vi söker en biomedicinsk analytiker till vårt egna laboratorium på djursjukhuset i Slöinge.
I första hand är det ett sommarvikariat men det finns goda chanser för rätt person att vikariatet övergår i tillsvidareanställning. Tjänsten är 80-100%.

På djursjukhuset i Slöinge har vi ett laboratorium för att kunna ge snabb service till våra patienter. Det är bemannat av två personer mellan kl08.00-18.00 varje vardag. Vi gör bl.a. hematologi, klinkemiska analyser, urinanalyser, bakterieodlingar, cytologier och en del prover skickas till externa laboratorier.

Vi har även en enkel blodbank som sköts av laboratoriepersonalen. Då arbetet sker i nära samarbete med veterinärer, djursjukvårdare och laboratoriekollegor anser vi det vara en viktig egenskap att kunna arbeta i ett team.

Har du frågor om tjänsten kan information ges av Frida Mårtensson, 0346-488 82.

Ansökan mailas till frida.martensson@hallandsdjursjukhus.se
Eller till Hallands Djursjukhus AB
att: Frida Mårtensson
Björkgatan 19
311 68 SLÖINGE

Smådjursavdelningen söker Veterinär!

Hallands Djursjukhus AB smådjursavdelningen söker veterinär för ett graviditetsvikariat på sju månader från april till oktober, med goda chanser till förlängning.
Tjänsten utgår huvudsakligen från djursjukhuset i Slöinge men arbete på våra filialkliniker i Halmstad och Varberg ingår. Vi öppnar en nybyggd klinik i Varberg i maj och vår förhoppning är att vi kommer kunna utvidga personalstyrkan under hösten.

Djursjukhuset i Slöinge bedriver jourverksamhet på kvällar och helger med beredskap på nätter. Kollektivavtal finns mellan SVF och SLA. Fackligt ombud är Andrew Blockley.
Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till

Hallands Djursjukhus AB
att. Kristina Widmark
Björkgatan 19
311 68 SLÖINGE eller till,
kristina.widmark@hallandsdjursjukhus.se

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019

Medicinskt ansvarig klinikchef söks till Hallands Djursjukhus hästavdelning i Slöinge

Du kommer att arbeta som klinikveterinär på hästavdelningen och ha det medicinska ansvaret över verksamheten. Vi har en livlig poliklinik, vi erbjuder stationärvård för medicinska och kirurgiska fall och vi utför över 600 operationer årligen. I koncernen Hallands Djursjukhus finns flera filialkliniker som samarbetar och hjälper varandra. I Slöinge finns även hovslagare och sjukgymnastik att tillgå och ett eget laboratorium där vi gör b.la. hematologi, bakterieodlingar, cytologier och klinkemiska analyser.

Vi vill på alla sätt utveckla vår verksamhet och kommer i närtid att investera i ny diagnostisk teknik. I den utvecklingen kommer Du att ha en viktig roll.

Tillträde efter årsskiftet eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och en heltidstjänst. Du kommer att tjänstgöra på djursjukhuset i Slöinge.

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till Hallands Djursjukhus AB att: Marjaana Alaviuhkola Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller till, marjaana.alaviuhkola@hallandsdjursjukhus.se

För övriga frågor, ring 0346-488 83.

Välkommen!

Hallands Djursjukhus smådjursavdelningen söker legitimerad djursjukskötare

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tjänstgöringsgraden är heltid eller deltid efter överenskommelse. Huvudsakligen kommer tjänsten att utgå ifrån djursjukhuset i Slöinge men arbete på andra kliniker som exempelvis Varberg kan förekomma.

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till

Hallands Djursjukhus AB
Att: Outi Karlsson
Björkgatan 19, 311 68 SLÖINGE eller till,
outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Dag -, kväll-, natt och helgtjänstgöring ingår.
Arbetet fördelas på poliklinik, stationärvård, operation och reception.

Mer information om tjänsten och ansökningar hänvisas till outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se